Студентка ІНЕМ посіла ІІІ місце у конкурсі наукових робіт за напрямом «Економіка та управління підприємствами»

Кафедра ЗМД Львівської політехніки
на конкурсі робіт з економіки

31 березня 2017 року на базі Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана відбувся ІІ (завершальний) тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за напрямом «Економіка та управління підприємствами». Роботи конкурсантів оцінювали за критеріями змістовності доповіді, візуального супроводу, ораторського стилю, аргументації наукової новизни, дотримання часових обмежень та відповідей на запитання.

За підсумками Конкурсу студентка кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» Роксолана Тиліпська (фахове спрямування «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності») посіла призове ІІІ місце (науковий керівник – кандидат економічних наук, доцент Христина Передало). Наукова робота Р. Тиліпської була присвячена проблемам етики взаємовідносин виробників та споживачів.

Загалом для участі у ІІ етапі було представлено понад 160 наукових робіт, 49 з яких членами конкурсної комісії відібрано для публічного захисту.

Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності вітає свою студентку-переможницю і бажає їй подальших успіхів у науковій діяльності!

Роксолана Тиліпська та Христина Передало Роксолана Тиліпська почесна грамота Христини Передало диплом Роксолани Тиліпської