Студентка ІНЕМ посіла ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт з інтелектуальної власності

Кафедра ЗМД Львівської політехніки
Софія Наумчук

24 березня 2017 року на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з інтелектуальної власності.

Захист наукових робіт проходив на кафедрі інтелектуальної власності юридичного факультету КНУ. Для рецензування студентських досліджень було запрошено 22 експертизи з питань інтелектуальної власності. Загалом для участі у фіналі Конкурсу було представлено 80 робіт з усієї України, 15 із яких члени конкурсної комісії відібрали для публічного захисту.

За підсумками Конкурсу студентка кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» Софія Наумчук (фахове спрямування «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності») посіла призове ІІ місце (науковий керівник – старший викладач, заступник завідувача кафедри Катерина Дзюбіна). Наукова робота С. Наумчук була присвячена проблемам патентного тролінгу в умовах імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності вітає Софію і бажає їй подальших успіхів та натхнення у науковій діяльності!

Презентація доповіді

Докладніше – на сторінці кафедри ЗМД у Фейсбук

фінал Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з інтелектуальної власності нагородження диплом Софія Наумчук та Катерина Дзюбіна Софія Наумчук та Катерина Дзюбіна фінал Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з інтелектуальної власності фінал Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з інтелектуальної власності фінал Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з інтелектуальної власності Софія Наумчук  на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з інтелектуальної власності