Студентка ІГСН очолила регіональне представництво громадської організації «Інша жінка»

За матеріалами сайту «Варіанти»
Ілюстрація до матеріалу

Громадська діячка, студентка IV курсу Інституту гуманітарних та соціальних наук Національного університету «Львівська політехніка» (спеціальність «Соціальна робота») Марта Воєводіна очолила регіональне представництво громадської організації «Інша жінка».

– Я приєднуюсь до організації, тому що розумію проблему гендерної нерівності, проблему домашнього насильства, розвиток жіночого підприємництва та вплив цих факторів на жінку зокрема. Я вірю в те, що кожна жінка може виконувати роль не тільки берегині, але й повноцінної учасниці суспільного життя, займати керівні посади та мати право голосу на рівні з чоловіками. Колись я почула влучну цитату принцеси Діани: «Люди думають, що чоловік – єдиний спосіб самореалізації для жінки. Насправді для мене робота – найкращий спосіб». Протягом життя я дотримуюсь такого кредо і переконана, що реалізована та впевнена в собі жінка, яка наполегливо працює над змінами в житті, – завжди на крок попереду всіх інших, – розповідає Марта.

Громадська організація «Інша жінка» заснована у 2018 році у Кременчуці підприємницею Юлією Цибульською. Актив організації – жінки-експертки, які мають досягнення у певній галузі – бізнесі, суспільній роботі, мистецтві та творчості – й готові приділяти час суспільно-важливим проєктам, ділитися досвідом, підтримувати інших.