Студентка і три викладачки кафедри МІМ проходять наукове стажування у Краківській політехніці

Кафедра матеріалознавства та інженерії матеріалів Львівської політехніки
Фото зі стажування в Польщі

У рамках проєкту NAWA студентка спеціальності «Матеріалознавство» кафедри матеріалознавства та інженерії матеріалів Інституту механічної інженерії та транспорту Львівської політехніки Анна-Марія Васильєва разом із викладачами Лідією Богун, Зоєю Дурягіною і Тетяною Теплою проходять наукове стажування у Краківській політехніці імені Тадеуша Костюшка за програмою The Stars UE (BNI-UE-2023-8).

Візит поєднав участь в цьому проєкті з програмою подвійних дипломів для магістрів освітньої програми «Матеріали та технології адитивного виробництва».

Розроблено план досліджень від компонування відповідних сумішей з різних інгредієнтів до виготовлення філаменту, з якого потім друкують зразки для проведення металографічних досліджень, випробувань на тертя і повторний мікроаналіз з елементами оцінювання мікрогеометрії поверхні. Додатково з філаментів для 3D-друку різного складу буде надруковано плоскі зразки для механічних випробувань.

Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі