Студентів та випускників Університету запрошують на семінар «Підприємницькі навички в умовах війни»

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Заставка заходу

23 листопада 2023 року Львівська політехніка спільно із Львівським міським центром зайнятості населення під егідою проєкту «Європейський рік навичок 2023» проводить семінар для студентів та випускників Університету «Підприємницькі навички в умовах війни».

Мета заходу полягає у розвитку підприємницьких навичок молоді, її підприємницької ініціативності як необхідних атрибутів формування ефективного підприємницького середовища в умовах війни. Оскільки основним завданням університетів є слідувати ключовим світовим трендам і зміцнювати підприємницьку майстерність, то це є однією з найкращих інвестицій, яку можемо вкласти у наших студентів.

Під підприємництвом мають на увазі сукупність знань, навичок ведення бізнесу, інтелекту, творчості та інших характеристик підприємницького потенціалу людини, які в процесі трансформації дають можливість ефективно генерувати стартапи (бізнес-ідеї) для створення власного бізнесу або його урізноманітнення.

Здобувачі вищої освіти зможуть ознайомитися з можливостями створення власної справи, а також зрозуміти й проаналізувати свої життєві та фінансові стратегії, виявити зони для розвитку і поставити перед собою нові цілі.

План семінару

  1. Тестування на визначення підприємницької схильності.
  2. Що таке підприємництво, підприємець і самозайнятість.
  3. Навички для підприємця.
  4. Як стати підприємцем – покрокова інструкція.
  5. Як започаткувати власну справу. Грантова підтримка.

Захід відбуватиметься в аудиторії 421 IV навчального корпусу Львівської політехніки з 11:40 до 13:10.

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом Університету запрошує всіх охочих долучитися до зустрічі!