Студентів спеціальності «Журналістика» запрошують на Третій щорічний конкурс робіт «Суд людською мовою»

За матеріалами сайту Інституту масової інформації
Заставка конкурсу

Громадська організація «Вектор прав людини» оголошує Третій щорічний конкурс журналістських робіт «Суд людською мовою». До участі запрошують журналістів(-ок), блогерів(-ок), які висвітлюють судову тематику, а також студентів(-ок) спеціальності «Журналістика».

Для участі у конкурсі потрібно подати роботу до 30 вересня 2021 року, заповнивши онлайн-форму. У разі подання двох чи більше робіт онлайн-форму треба заповнювати для кожної роботи окремо.

Для студентів(-ок), які ще не мають досвіду публікації матеріалу у ЗМІ, є можливість опублікувати свої матеріали у ресурсному хабі Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка «Права людини та медіа діяльність». Для цього свою роботу необхідно надіслати на електронну адресу kshenderovskij5@gmail.com із темою листа «Публікація роботи для участі в конкурсі «Суд людською мовою» та коротким супровідним листом. Після публікації роботи на цьому ресурсі можна подати заявку на участь роботи у конкурсі.

Журі відзначить кращі роботи, що будуть оголошені на церемонії нагородження. Усі учасники(-ці) конкурсу отримають пам’ятні сертифікати.

Докладніше – на сайті Інституту масової інформації.