Студентів Львівської політехніки запрошують на День відкритих дверей компанії KPMG

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Заставка заходу

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки запрошує студентів та випускників взяти участь у заході – День відкритих дверей KPMG у Львові.

KPMG – це міжнародна мережа незалежних фірм, що надають аудиторські та консультаційні послуги з податкових, юридичних і фінансових питань. Офіси представлено у 147 країнах, де працює понад 219 000 професіоналів. В Україні KPMG надає послуги провідним вітчизняним і міжнародним підприємствам та організаціям з 1992 року, офіси компанії розташовані в Києві та Львові.

16 липня з 10:00 на вул. Героїв УПА, 72, корпус 40, офіс 453, – у львівському офісі KPMG в Україні відбудеться День відкритих дверей. Це – унікальна можливість відчути атмосферу роботи в KPMG, познайомитись із «внутрішньою кухнею» міжнародної компанії та поспілкуватися з експертами у сфері аудиту і консалтингу.

KPMG запрошує студентів і випускників Львівської політехніки доєднатись до цієї події й буде рада бачити талановитих студентів у своєму офісі.

Кількість місць обмежена. Деталі щодо реєстрації на подію – на сторінці кампанії в Instagram.

Більше інформації – на веб-сторінці відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом на Порталі Львівської політехніки.