Студентів кафедри обліку та аналізу запрошують на тренінговий курс від PwC Lviv SDC «Шлях майбутнього аудитора»

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Студенти кафедри ОА

Наприкінці листопада 2023 року завершився корисний та цікавий піврічний тренінговий курс, організований провідною міжнародною аудиторською фірмою «ПрайсуотерхаусКуперс» (PwC Lviv SDC) для 12 студентів кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки. Три студентки, які брали участь у тренінговому процесі, успішно пройшли співбесіду в PwC Lviv SDC і перейшли на дуальну форму навчання на базі цієї міжнародної фірми з «великої четвірки».

На початку І кварталу 2024 року кафедра обліку та аналізу розпочинає набір студентів на тренінговий курс «Шлях майбутнього аудитора», започаткований PwC Lviv SDC разом із кафедрою ОА. Для участі в ньому запрошують студентів ІІІ–IV курсів бакалаврату і І–ІІ курсів магістратури, які навчаються на кафедрі за спеціальністю «Облік і оподаткування».

Серед тем тренінгів, зокрема, будуть такі:

  • розвиток soft skills;
  • тайм-менеджмент;
  • особливості складання фінансової звітності за МСФЗ;
  • зарубіжний досвід аналізу показників фінансового стану підприємств та інвестування в цінні папери.

Також розглядатимуть практичні аспекти аудиту, прийоми і способи виявлення фінансового шахрайства та інших економічних злочинів на підприємствах. Учасники курсу отримають можливість удосконалити свої вміння використання інструментів MS Excel та дізнаються про інші корисні комп’ютерні програми, які використовують аудитори. Тренінги проводитимуть українською мовою, але презентації, завдання і роздаткові матеріали будуть англійською.

Для участі в тренінговому курсі «Шлях майбутнього аудитора» від PwC Lviv SDC у 2024 році потрібно зголоситися до ініціатора та співорганізатора цього курсу – професора кафедри обліку та аналізу Володимира Чубая.

Студенти кафедри ОА Студенти кафедри ОА Студенти кафедри ОА Студенти кафедри ОА Студенти кафедри ОА Студенти кафедри ОА