Студентів і викладачів кафедри обліку та аналізу навчали користуватися бухгалтерською програмою «M.E.Doc»

Кафедра ОА Львівської політехніки
тренінг  представників ТОВ «Техноцентр Маяк»

15 травня 2019 року представники ТОВ «Техноцентр Маяк» спільно з розробником одного з найпопулярніших програмних продуктів бухгалтерської та фінансової галузей «M.E.Doc» провели навчання для студентів і викладачів кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка».

Під час навчання присутні могли встановити програму «M.E.Doc» на свої ноутбуки, ознайомитися із основними принципами її роботи, створенням фінансової, податкової та статистичної звітності, способами обміну цифровою інформацією із контрагентами, налагодженням цифрового документообороту, реєстрацією податкових накладних тощо. Слухачі мали змогу поглибили свої теоретичні знання та практичні навики, а також змоделювали справжні бізнес-процеси, які відбуваються на підприємстві, самостійно створювали та відправляли бухгалтерську звітність, а також спробували себе в ролі контрагентів, які обмінюються первинними документами.

Слухачі курсів пройшли експрес-тестування на виявлення засвоєних знань та отримали офіційні сертифікати користувача-спеціаліста програмного забезпечення «M.E.Doc», а також знижку 50% на придбання програмних модулів.

тренінг  представників ТОВ «Техноцентр Маяк» тренінг  представників ТОВ «Техноцентр Маяк» тренінг  представників ТОВ «Техноцентр Маяк»