Студентів ІТ коледжу Львівської політехніки відзначили грамотами за активну волонтерську діяльність

Фаховий коледж інформаційних технологій Львівської політехніки
Волонтери ІТ коледжу Львівської політехніки

Із перших днів війни колектив ІТ коледжу Національного університету «Львівська політехніка» активно долучається до різноманітних волонтерських ініціатив, які допомагають наблизити перемогу України.

Починаючи із травня 2022 року, студенти групи ЗІ-22 Юліан Бущак, Олег Глова, Дмитро Гуля, Ігор Гурський, Андрій Дереш, Іван Урбан та Юра Чад разом із куратором Наталією Заліською активно волонтерять, допомагаючи розбирати й розподіляти допомогу, що надходить сюди з міста Памплона (Pamplona, Іспанія). Тут варто зазначити, що від початку повномасштабного вторгнення волонтери з Памплони регулярно передають в Україну допомогу: продукти харчування, побутову хімію та засоби гігієни, одяг для дорослих і діток, ліки та багато іншого.

Студенти освітнього закладу також сортують допомогу та збирають індивідуальні посилки для внутрішньо переміщених осіб і військових, які захищають Україну.

Днями студенти ІТ коледжу разом зі своїм куратором отримали грамоти «За допомогу та підтримку української нації в боротьбі за суверенітет України» від громадської організації «Жіночий рух «За майбутнє».