Студентів ІАРД запрошують до участі у Всеукраїнському конкурсі для креативної молоді Get Me 2 the Top

Кафедра дизайну та основ архітектури Львівської політехніки
Заставка до конкурсу

Асоціація британського та міжнародного дизайну в Україні (SBID Ukraine) розпочинає VI сезон Всеукраїнського конкурсу для креативної молоді Get Me 2 the Top.

Конкурс відбувається щороку з метою підтримки талановитих студентів та їхнього подальшого патронату, який сприятиме поштовху до зростання, інновацій та надання кар’єрних можливостей для молодих спеціалістів, які будуватимуть Україну майбутнього.

Конкурс Get Me 2 the Top Ukraine відкритий для всіх студентів українських закладів вищої освіти IV–V курсів навчання за напрямами «Дизайн інтер’єру» чи «Архітектура», а також молодих спеціалістів, що завершили навчання впродовж останніх двох років.

Абсолютний переможець отримає шість місяців стажування у провідній британській студії дизайну Jestico & Whiles (всі витрати покривають організатори). Також переможці отримають почесне членство в Асоціації британського та міжнародного дизайну в Україні (SBID Ukraine), яке буде діяти впродовж року. Крім того, на фіналістів чекають два візити до провідних фабрик Європи та цінні призи від партнерів конкурсу.

Заявки на участь приймають до 15 квітня 2022 року.

Реєстрація

Докладніше – на сторінці кафедри дизайну та основ архітектури у соцмережі Фейсбук.