Студентам Політехніки надали можливість працювати на одному з найбільших заводів хімічної промисловості країни

Юрій Мартинович, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі з представниками ПрАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM

21 вересня відбулася зустріч студентів-хіміків із представниками ПрАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM (м. Рівне).

Як пояснив доцент кафедри хімії і технології неорганічних речовин Андрій Слюзар, Львівська політехніка налагодила співпрацю з рівненським заводом, де наші студенти мають можливість проходити практику, а деякі – залишитися працювати.

«Зараз підприємство розширюється, тому шукають молодих спеціалістів, у таких галузях, як: хімічна технологія та інженерія, автоматизація, механіка, енергетика та екологія», – каже Андрій Слюзар.

Під час розмови зі студентами та викладачами представник ПрАТ «РІВНЕАЗОТ» презентував одне з найбільших хімічних підприємств України, розповів про заплановане будівництво нового заводу з виробництва карбаміду, умови роботи та програми підтримки молодих працівників на підприємстві, про можливості дуальної освіти.

Директор департаменту з управління персоналом та соціальних питань ПрАТ «РІВНЕАЗОТ» Олександр Кривенко запевнив, що вони завжди раді випускникам Політехніки.

«Для нас дуже важлива співпраця з освітніми закладами України, адже молоді люди, які приходять до нас працювати, – це передовсім свіжі ідеї. Випускники університетів приносять нові наукові розробки на підприємство. Тому завжди раді бачити й брати вчорашніх студентів до себе на роботу», – наголосив Олександр Кривенко.

Довідково. Приватне акціонерне товариство «РІВНЕАЗОТ» Ostchem – лідер із виробництва мінеральних добрив у Західній Україні. «РІВНЕАЗОТ» входить до переліку підприємств, що мають стратегічне значення для безпеки й економіки держави. На підприємстві працює близько 3 тис. працівників. Завдяки високій культурі виробництва, висококваліфікованому колективу професіоналів, постійній модернізації обладнання, автоматизації та комп’ютеризації виробничих процесів «Рівнеазот» посідає впевнене місце у промисловості України та складає конкуренцію багатьом закордонним хімічним підприємствам. Більше про підприємство тут.

Фото із зустрічі з представниками ПрАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM Фото із зустрічі з представниками ПрАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM Фото із зустрічі з представниками ПрАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM Фото із зустрічі з представниками ПрАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM Фото із зустрічі з представниками ПрАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM Фото із зустрічі з представниками ПрАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM Фото із зустрічі з представниками ПрАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM Фото із зустрічі з представниками ПрАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM Фото із зустрічі з представниками ПрАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM Фото із зустрічі з представниками ПрАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEM