Студентам кафедри обліку та аналізу ІНЕМ пропонують позмагатись за стипендію від проєкту «Особистий шлях»

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Організатори програми

Співзасновники проєкту «Особистий шлях», додатково до підтримки активних та небайдужих школярів 5–11 класів, з листопада 2023 року розпочали реалізацію мотиваційних програм для талановитих студентів. Першими цільові стипендії від співзасновників проєкту та заохочувальні призи від його партнерів здобули три студентки кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки. Серед партнерів проєкту є, зокрема, Львівська національна філармонія, провідна міжнародна аудиторська фірма PwC Lviv SDC, видавництво «Свічадо», ТМ Chocoboom, Фотогалерея Василя Пилип’юка.

У першому півріччі 2024 року студентів із середнім рейтингом навчальної успішності за останній семестр не менше 71 бала, які навчаються на ІІІ–IV курсах бакалаврату і I–II курсах магістратури кафедри обліку та аналізу, запрошують позмагатись за стипендію в розмірі 20 000 гривень на весняний семестр від проєкту «Особистий шлях». Стипендію призначатимуть за найкращу науково-практичну роботу на задану організаторами тему.

Ініціатором запровадження такої стипендії є керівник проєкту «Особистий шлях», професор кафедри обліку та аналізу Володимир Чубай. Ініціатива має за мету підтримати студентів, які добровільно й відповідально здійснюють корисні для підприємств наукові дослідження на високому рівні.

Організатори програми Організатори програми Організатори програми