Студент Львівської політехніки став переможцем IT Pet Project Student Competition від GlobalLogic Education

ІТ-компанія GlobalLogic
Заставка заходу

Команда GlobalLogic Education реалізувала ініціативу IT Pet Project Student Competition. В її межах студенти продемонстрували власні програмні розробки, а найкращі з них отримали сучасні ноутбуки.

Учасниками ініціативи стали студенти від першого до останнього курсів з усіх регіонів України й 15 університетів. Спеціальності заявників були здебільшого ІТ-напряму, однак подавали пет-проєкти також студенти нетехнічних спеціальностей, якість яких була на доволі високому рівні.

Студенти розробляли проєкти, що допомагають відстежувати показники здоров’я, автоматизувати роботу на великих виробництвах, зручно стежити за розкладом в університеті й боротися з російськими окупантами.

Організатори відзначили 7 переможців ноутбуками, а також іще 7 учасників із сильними проєктами отримали заохочувальні призи.

Серед переможців ініціативи – студент Національного університету «Львівська політехніка» Денис Музика, який презентував застосунок з мобільною та вебверсією розкладу університету stiiicker.

«Перш за все, коли я став студентом першого курсу, звернув увагу на місця (сайти, застосунки, боти) розміщення мого розкладу. Коли я побачив це все, моє «дизайнерське» нутро почало рватися на волю, й у мене з’явилася ідея: зробити власну версію сайту, де можна подивитися свій розклад, адже всі доступні варіанти мали свої мінуси. Мені було важливо, щоб розклад можна було подивитися одразу й на телефоні, й на ПК, щоб обраний розклад зберігався і не потрібно було шукати його заново також. Напевне, найважливіше – зміна розкладу залежно від тижня (у Львівській політехніці тиждень почергово змінюється, то на «знаменник», то на «чисельник», що допомагає чергувати пари кожного тижня). Та й зразу ж азарт взяв гору, і я прийняв рішення дати можливість студентам всіх груп нашого університету глянути на свій розклад», – розповів Денис.

Докладніше про переможців – на сайті GlobalLogic.