Студент кафедри прикладної математики ІМФН розпочав навчання в Італії за програмою подвійних дипломів

Кафедра прикладної математики Львівської політехніки
Фото з навчання в Італії

Тарас Куцик, студент кафедри прикладної математики Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки, розпочав навчання в University of L’Aquila, Італія, за програмою подвійних дипломів. Він має можливість навчатися два семестри у престижному італійському університеті й одночасно з українським дипломом магістра з прикладної математики отримати італійський диплом магістра з математичної інженерії.

Тарас ділиться своїми першими враженнями:

«Моє перебування тут надзвичайно приємне та спокійне. Природа й клімат формують таку атмосферу, де ти не переймаєшся багатьма речами, які турбували раніше. Теплий менталітет і гостинність італійців, розмірене навчання в університеті створюють комфортне самопочуття, навіть у початковий напружений період оформлення документів та поселення.

Щодо навчання, то мені особливо сподобались дві речі. По-перше, програму сформовано начебто під мої інтереси: два предмети з машинного навчання, два – суто математичні, ще один – на стику математики та програмування і, звичайно, італійська мова. По-друге, стиль неквапливого викладення матеріалу, коли кожну підтему аналізують дуже детально й без поспіху, на конкретних прикладах».

Фото з навчання в Італії Фото з навчання в Італії Фото з навчання в Італії Фото з навчання в Італії Фото з навчання в Італії Фото з навчання в Італії Фото з навчання в Італії