Студент кафедри ПІО здобув ІІ місце на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт зі спеціальності «Професійна освіта»

Кафедра педагогіки та інноваційної освіти Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-захисту робіт

За рішенням Міністерства освіти і науки України та Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» на базі Української інженерно-педагогічної академії було проведено Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Професійна освіта».

Метою конкурсу було визначено створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів (курсантів), стимулювання їхніх інтересів до дослідницької роботи, оволодіння ними інноваційними технологіями.

Конкурс проходив у два етапи. Серед переможців першого етапу були студенти кафедри педагогіки та інноваційної освіти Львівської політехніки Юрій Галюк (група ПЦ-21, науковий керівник –доцент Ігор Колодій), Діана Попадюк (група ПЦ-31, науковий керівник – доцентка Наталія Чубінська), Олег Децик (група НОПН-11, науковий керівник – доцентка Любов Дольнікова).

Роботи цих студентів було надіслано на другий етап конкурсу, і вони отримали високі оцінки від рецензентів. А дослідження Юрія Галюка на тему «Використання психолого-педагогічних підходів в організуванні онлайн-педагогічної взаємодії в умовах воєнного стану» було рекомендовано до участі у підсумковій конференції 17 квітня 2024 року в Українській інженерно-педагогічній академії. Студент захистив роботу й отримав диплом ІІ ступеня.

Колектив кафедри ПІО вітає переможця та його наукового керівника і бажає нових здобутків і перемог!