Стейкхолдери від IT Кластеру зустрілися з першокурсниками спеціальності «Інформаційно-вимірювальні технології»

Кафедра інформаційно-вимірювальних технологій Львівської політехніки
Фото із зустрічі

25 вересня 2024 року на кафедру Інформаційно-вимірювальних технологій Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології Львівської політехніки завітали стейкхолдери. Представники Львівського IT Кластеру прийшли привітати першокурсників – майбутніх фахівців з робототехніки – з початком професійного зростання. Вони радо ділилися своїм досвідом і давали цінні поради.

  • Євген Гірний та Христина Кулик (Education Project Manager) представили своїх колег та вручили студентам карти лояльності, що є бенефітом навчатись на освітній програмі Robotics, започаткованій кафедрою ІВТ разом з ІТ Кластером.
  • Євген Горовий (Founder та СЕО в It-Jim) розповів, що потрібно знати, щоб стати висококваліфікованим фахівцем в IT.
  • Андрій Петльований (Senior Solution Architect в GlobalLogic) ознайомив студентів з особливостями ІТ в медичній галузі.
  • Любомир Демків (Director, Robotics & Advanced Automation в SoftServe) дав настанови, як не розпорошуватись та нарощувати свій потенціал для формування майбутньої успішної кар’єри.
  • Олег Леськів (University Program Lead) розкрив можливості працевлаштування випускників спеціальності 175 «Інформаційно-вимірювальні технології».
  • Тетяна Бубела (завідувачка кафедри ІВТ) подякувала гостям за можливість зустрітися зі студентами та запросила їх взяти участь в освітньому процесі як гостьових лекторів.

Зустріч завершилась живою дискусією зі студентами, які, наповнені яскравими емоціями та окрилені зустріччю, пішли на заняття здобувати знання, щоб стати крутими фахівцями.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі