Стартував відбір на участь у міжнародному проекті «Інноваційний університет і лідерство. Фаза IIІ: інновації та відносини з оточенням»

За матеріалами IFEPR
Герб Львівської політехніки

За підтримки Міністерства науки і вищої освіти Республіки Польща, Міністерства закордонних справ Республіки Польща, Міністерства освіти і науки України та під почесним патронатом Фундації польських ректорів – Інституту суспільства знань  стартував відбір на участь у міжнародному проекті «Інноваційний університет і лідерство. Фаза IIІ: інновації та відносини з оточенням».

Мета проекту підготовка двох груп академічних лідерів, що мають бажання та здатні впроваджувати інноваційні освітні та управлінські технології в практики української вищої школи (жовтень 2017 р. група Е), орієнтовані на побудову динамічної структури стосунків з основними стейкхолдерами української вищої освіти (листопад 2017 р. група F) і передбачає інтенсивне тренінгове навчання в Україні та Польщі та підготовку й реалізацію відповідних індивідуальних мікро-проектів.

Терміни реалізації: липень 2017 року - травень 2018 року.

Головна ідея проекту в цілому полягає в ідентифікації потенційних лідерів змін в українських університетах, які знаходяться на третіх – четвертих позиціях в академічній ієрархії та готові вже невдовзі взяти на себе відповідальність за хід модернізації української вищої школи. Саме для цих людей буде забезпечено високоякісний тренінг з впровадження інноваційних освітніх та управлінських технологій в практики української вищої школи, побудови динамічної структури стосунків з основними стейкхолдерами української вищої освіти, допомоги у створенні персональної мережі корисних та перспективних контактів, реалізації інноваційних мікро-проектів в своїх вищих навчальних закладах та університетських центрах, долучення до спільноти учасників проекту.