Стартував прийом заявок на п’ять грантових програм у рамках проєкту Seeds of Bravery

Організатори проєкту
Заставка до матеріалу

20 грудня 2023 року загальноєвропейський консорціум, до складу якого входять відомі технологічні, фінансові та бізнес-компанії, запустив проєкт Seeds of Bravery вартістю 20 мільйонів євро. Ініціатива, яку фінансує Європейський Союз через Європейську інноваційну раду (EIC), спрямована на підтримку української технологічної екосистеми.

Урочиста стартова зустріч проєкту Seeds of Bravery (UASEEDs) ознаменувала офіційний початок прийому заявок проєктів на всіх п’ять програм підтримки, покликаних розширити можливості технологічних стартапів та малих і середніх підприємств з інноваційними рішеннями, послугами та продуктами.

Типи підтримки

  1. Бізнес та інноваційні послуги: технологічні стартапи та МСП отримають до 10 000 євро на вдосконалення своїх бізнес-моделей та стратегій зростання.
  2. Інноваційне підприємництво: фокусуючись на безперервності бізнесу та просуванні компаній, очолюваних жінками, цей напрямок підтримки пропонує гранти до 25 000 євро.
  3. Інкубатори глибоких технологій: до 25 000 євро для стартапів на ранніх стадіях, які займаються діяльністю, що передує MVP.
  4. Відбудова України: до 25 000 євро для технологічних МСП, які швидко відновлять післявоєнну Україну.
  5. Масштабування та акселерація у сфері глибоких технологій: до 50 000 євро для компаній, які прагнуть масштабувати прототипи й розширити ринкове охоплення.

Докладніше – у доданому файлі.

Приєднані файли