Стартував конкурс студентських есе від міжнародного проєкту LIFE Mercury-FREE

Організатори заходу
Заставка до конкурсу

У рамках Марафону «Місто без ртуті» міжнародного проєкту LIFE Mercury-FREE «Complex Awareness Raising and Behaviour Change for the Mercury-Free City Environment» Національний університет «Львівська політехніка» запрошує студентів до участі в конкурсі есе, присвяченому проблемі забруднення ртуттю та важливості екологічної освіти. Екологічна освіта з питань ртуті є важливим кроком до збереження довкілля та захисту здоров’я майбутніх поколінь.

Метою конкурсу є привернення уваги до небезпеки ртуті, яка надходить від неправильно утилізованих ртутьвмісних товарів у побуті. Учасники матимуть можливість висвітлити цю проблему та зробити свій внесок у формування більш обізнаного суспільства.

Тематика конкурсу: висвітлення проблеми забруднення навколишнього середовища ртуттю, що походить із недооцінених джерел, пов’язаних із використанням ртутьвмісних товарів у повсякденному житті.

Термін проведення конкурсу – від 17 жовтня до 17 листопада 2024 року. Надсилати есе потрібно на електронну адресу lifemercuryfree@lpnu.ua.

Пропоновані теми для есе, вимоги та критерії оцінки – у доданому файлі.

Приєднані файли