Стартував перший етап конкурсу монографій, підручників та навчальних посібників Львівської політехніки

Тижневик «Аудиторія»
Герб Львівської політехніки

Перший етап конкурсу монографій, підручників та навчальних посібників Львівської політехніки (на рівні ННІ) проходитиме до 31 жовтня, другий (всеуніверситетський) – до 21 листопада.

Конкурс проводиться у трьох номінаціях: «Найкраща монографія», «Найкращий підручник», «Найкращий навчальний посібник». На нього можуть подавати видання працівники Львівської політехніки (індивідуально чи у співавторстві з колегами з інших установ і вишів), якщо це завершені, вперше надруковані (або ж перевидані зі значними оновленнями) праці останніх років на актуальну тематику, що відповідають вимогам до фахової навчальної або ж наукової літератури тощо.

Згідно з Положенням про конкурс, на другому етапі праці розглядає експертна комісія, яку створюють щорічно за участю провідних учених університету. Вона вирішує, кому присудити премії. Для заохочення авторів кращих друкованих робіт встановлюються по три премії у кожній номінації: перші дістаються виданням-лідерам рейтингу, другі й треті – роботам, які у рейтингу посіли відповідні нижчі місця.