Стартує європейський проєкт SELFIE, координацію якого на Львівщині здійснює Центр інноваційних освітніх технологій

Центр інноваційних освітніх технологій Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-семінару

В Україні стартує пілотування європейського проєкту SELFIE – онлайн-інструменту самооцінювання рівня готовності закладу освіти до цифрових трансформацій. Він практично одночасно стартує в країнах Європи та в Україні.

Координацію проєкту в закладах загальної середньої освіти Львівської області здійснює Центр інноваційних освітніх технологій Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка». Для пілотування проєкту обрано 30 закладів загальної середньої освіти Львівщини.

Про все це йшлося на онлайн-зустрічі, організованій Європейським центром освіти для керівників та координаторів проєкту за участю заступника міністра освіти і науки Артура Селецького, заступника міністра цифрової трансформації Вікторії Іоан, розробників SELFIE з ЄС. Учасницею заходу була також Маргарита Носкова, доцент кафедри педагогіки та інноваційної освіти, директор Центру інноваційних освітніх технологій Львівської політехніки.

Львівські заклади освіти першими отримуватимуть узагальнені звіти про стан впровадження у них цифрових технологій, і це допоможе школам оцінити і спланувати подальші кроки у напрямі цифровізації освітнього процесу.

Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару