Стартап першокурсників програми «Інтернет речей» у Львівській політехніці – серед найкращих на Startup Demo Day

Програма «Інтернет речей» у Львівській політехніці
Стартап першокурсників ІоТ

Ще одну перемогу здобули студенти першого курсу програми «Інтернет Речей» у Національному університеті «Львівська політехніка».

24 травня 2018 року в офісі компанії SoftServe відбувся захід «Демо день: Презентація стартапів». Упродовж двох місяців навчання на курсі «Startup School University Edition» команди працювали над своїми стартапами, щоб презентували їх перед журі та гостями події.

У складі журі – експерти зі сфер маркетингу, технологій, дизайну та інвестицій. Під час демонстрації кожного проекту стартапери говорили про їхній прогрес, невдачі та майбутні перспективи, а журі давало професійні поради.

Студенти програми «Інтернет речей» у Львівській політехніці презентували проект One Shop – маркетплейс для локальних виробників хендмейд товарів та брендів. За словами розробників проекту, One Shop мав би спростити життя для тих, хто виробляє чи, навпаки, шукає креативні вироби онлайн та замовляє їх, а також полегшити процес замовлення та доставки таких товарів. Цей проект посів друге місце.

До слова, минулого року студенти ІоТ теж здобули друге місце на презентації власного стартапу під час Startup Demo Day.