Спеціалісти компанії ПрАТ «Концерн Хлібпром» прочитали відкриту лекцію для студентів ІХХТ

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Фото із лекції

Днями у рамках навчальної практики для студентів другого курсу спеціальності біології та біоінженерії Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки відбулась лекція від спеціалістів ПрАТ «Концерн Хлібпром» на тему «Методи контролю сировини та готової продукції». ЇЇ провели провідні хіміки-аналітики підприємства Мар’яна Черномаз та Мар’яна Цидуляк.

«Концерн Хлібпром» – одне з найбільших підприємств на українському ринку хліба, засноване у 2003 році. До структури компанії входять 5 виробничих підприємств: ТМ Agrola, ТМ 2Go, ТМ Хлібна Хата, ТМ Bandinelli, ТМ Вінниця Хліб, ТМ Люблянна. На підприємстві працюють випускники Львівської політехніки і проходять практику студенти. Неодноразово ПрАТ «Хлібпром» активно брав участь у Ярмарках кар’єри у Львівській політехніці та презентував свою діяльність.

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології ІХХТ підготувала цикл відкритих лекцій і екскурсію для студентів-другокурсників у межах навчальної практики, таким чином профорієнтувала їх та ознайомила з діяльністю провідних компаній Львова у галузі харчової та хімічної промисловості.

Усі ці заходи організували викладачі кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології ІХХТ доцент Роксолана Конечна, асистент Наталія Монька та доцент Жанна Паращин за сприяння відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки.

Фото із лекції Фото із лекції Фото із лекції