Соціолог МІОК Львівської політехніки взяла участь у воркшопі «Дослідження в аналітичних центрах»

МІОК Львівської політехніки
Вікторія Гойсан взяла участь у воркшопі

12–13 березня 2019 року соціолог Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» Вікторія Гойсан взяла участь у воркшопі «Дослідження в аналітичних центрах: розробка власного дизайну досліджень та аналіз якісних даних», який відбувався в Києві у рамках проекту «Платформа для аналітики та міжкультурної комунікації». Захід реалізовував Інститут європейської політики (Берлін) спільно з Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва (Київ), Ініціативою з розвитку та дослідження аналітичних центрів «Think Twice UA» (Київ) за сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини).

Тренерами були Олександра Койдель, аспірантка Берлінської школи глобальних та трансрегіональних студій при Вільному університеті Берліна, та Себастьян Гоппе, науковий співробітник Інституту cхідноєвропейських студій при Вільному університеті Берліна.

Першого дня учасники воркшопу сконцентрувалися на підготовці аналітичних матеріалів, а саме на принципах дослідницької роботи, розробці дизайну дослідження та якісному написанню аналітичних матеріалів.

Другого дня було презентовано програмне забезпечення для збирання, організації та роботи із дослідницькою літературою, а також обговорено якісні методи досліджень та інструменти для аналізу даних.

Вікторія Гойсан взяла участь у воркшопі Вікторія Гойсан взяла участь у воркшопі