Служба академічних обмінів DAAD пропонує стипендії на навчання в Німеччині у галузі архітектури

За матеріалами порталу Освіта.ua
Заставка до матеріалу

Інформаційний центр Німецької служби академічних обмінів (DAAD) у Києві пропонує стипендії для післядипломного навчання в галузі архітектури, а також сценічного та образотворчого мистецтва й музики.

Учасники програми зможуть вступити до магістратури, аспірантури або пройти додатковий курс без отримання ступеня. За умовами програми магістерські та післядипломні програми можуть тривати від 10 до 24 місяців, додаткові курси – один академічний рік.

Програма забезпечить щомісячну стипендію розміром 861 євро, кошти на проїзд туди й назад, страхування та одноразову виплату, яку можна витратити на підручники, абонемент до бібліотеки, білети на конференції тощо. Також учасники програми будуть забезпечені онлайн чи офлайн-курсом німецької мови та, в разі необхідності, відшкодуванням витрат на проходження мовних тестів TestDaF або DSH.

Учасники програми отримають стипендію 1 жовтня 2022 року, а мовні курси можуть пройти раніше.

Для того, щоб взяти участь у програмі, необхідно мати диплом бакалавра у відповідній галузі, отриманий не раніше, ніж 6 років тому, вступити до німецького університету до початку дії стипендії та знати іноземну мову, якою викладають в університеті, і мати мовний сертифікат на підтвердження цього.

Прийом заявок та документів для участі в програмі за спеціальністю архітектура триватиме до 30 вересня 2021 року.