Слухачі курсів італійської мови зустрілися з керівником Центру італійсько-української співпраці «Леонардо да Вінчі»

Центр італійсько-українського співробітництва «Леонардо да Вінчі»
Фото із зустрічі

В аудиторії 204 головного корпусу Львівської політехніки в рамках події «Дні італійської культури та дизайну» відбулася зустріч із керівником Центру італійсько-української співпраці «Леонардо да Вінчі» нашого університету.

З привітальним словом виступила проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків професорка Наталія Чухрай, яка розповіла про історію створення Центру та його діяльність. Наталія Іванівна також повідомили присутніх про впровадження нової дисципліни – італійської мови – як мови за вибором для студентів першого курсу Львівської політехніки з нового навчального року. Викладачем планують призначити керівника Центру Ореста Василька.

Під час зустрічі Орест Василько як очільник Центру італійсько-української співпраці «Леонардо да Вінчі» розповів про виконану роботу та про плани на майбутнє.

Також виступили слухачі курсів італійської мови, які веде пан Орест. Серед них була професорка Марія Бондарчук, завідувачка кафедри фінансів Інституту економіки і менеджменту. Марія Костянтинівна розповіла про співпрацю з двома італійськими університетами, розпочату завдяки італійському Центру Львівської політехніки. Це стосується кооперації за програмами подвійних дипломів та Visiting Professor («Гостьовий лектор»). Передбачено ще й створення нової групи з вивчення італійської мови, що складатиметься зі студентів та викладачів Інституту економіки і менеджменту, які братимуть участь у програмі подвійних дипломів з університетом із Перуджі.

Під час зустрічі виступили також працівники Університету, студенти, які вивчають італійську мову при Центрі італійсько-українського співробітництва, зі своїми побажаннями щодо діяльності Центру, проведення занять з італійської мови.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі