Сколівська академічна гімназія при Університеті отримає міжнародну підтримку в межах програми «Спільно до навчання»

За матеріалами сайту Львівської обласної військової адміністрації
Заставка до матеріалу

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Перша леді України Олена Зеленська започаткували програму «Спільно до навчання». Її заснували для підтримки освітнього процесу у 2022/2023 навчальному році. Найголовнішим компонентом ініціативи є підтримка шкіл, освітян, батьків та дітей залежно від формату навчання.

Кожна обрана школа отримає еквівалент 3000 доларів США у гривнях за поточним офіційним курсом. Що саме закуплятимуть школи, організатори програми обговорять спільно з директорами на воркшопі, який відбудеться на початку жовтня.

У переліку шкіл, які стали учасниками програми «Спільно до навчання» – опорний заклад освіти «Сколівська академічна гімназія при Національному університеті «Львівська політехніка» імені Героя України Героя Небесної сотні Олега Ушневича» Сколівської міської ради.

Як повідомили у департаменті освіти і науки Львівської ОВА, кошти обрані школи отримають вже у найближчі дні, а ноутбуки першочергово у межах програми доставлять у прифронтові області країни, після чого – і в тилові, зокрема на Львівщину.

Докладніше – на сайті Львівської обласної військової адміністрації.