«Шлях до успіху потребує постійних зусиль», – випускниця Інституту геодезії, яка стала спеціалістом міжнародного рівня

Інститут геодезії
ілюстрація новини

Юлія Гресько у 2017 році успішно закінчила навчання в Інституті геодезії Національного університету «Львівська політехніка» за напрямом «Космічна геодезія».

У рамках програми подвійних дипломів, яка успішно функціонує в нашому інституті, Юлія поїхала у Німеччину навчатись у Hochschule Neubrandenburg за напрямом «Геодезія та геоінформатика».

Після успішного завершення навчання, вона залишилась у Німеччині, де по нині працює на престижній фірмі «Ingenieurteam Nord GbR Vermessungsbüro».

«Шлях до успіху ні для кого непростий. Він потребує постійних зусиль, праці над собою, якісного навчання і підтримки. Ще колись я навіть уявити не могла, що буду працювати у Німеччині. Той фундамент, який мені дав Інститут геодезії, успішно супроводжує  мене і по нинішній день. Я вдячна за знання, підтримку і можливості, адже сьогодні, я спеціаліст міжнародного рівня», – каже Юлія Гресько.

Тож, вдалий вибір професії – це шлях до успіху!

Додамо, що з 29 липня в Інституті геодезії розпочався прийом заяв і документів на бакалаврські програми за результатами індивідуальної усної співбесіди.