Школярі Львівщини взяли участь в ініціативі «Вакцинація проти байдужості», організованій політехніками

За матеріалами сайту Львівської обласної державної адміністрації
Фрагмент афіші заходу

Школярі Львівщини стали учасниками важливої для України ініціативи – «Вакцинація проти байдужості», яку в грудні 2023 року здійснювала громадська організація «Світ важливих ініціатив», створена за активної участі львівських політехніків. Зокрема, головою організації є професор кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Володимир Чубай.

Школярі, що надіслали листи з аргументованим вибором трьох найкращих, на їхню думку, соціальних роликів з переліку, стали учасниками розіграшу семи примірників книги Володимира Пилип’юка «Львів – перлина століть» від українського видавництва «Світло й Тінь». Отримали свої книги школярі на святковому нагородженні в сучасній залі Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка». Крім того, діти одержали різноманітні книги від видавництва «Свічадо».

Організатор ініціативи «Вакцинація проти байдужості», громадська організація «Світ важливих ініціатив», пропонує учням шкіл, ліцеїв та гімназій Львівщини скористатись безкоштовними сучасними та цікавими відеоуроками на своєму сайті, зокрема відеокурсом з фінансової грамотності для підлітків, який створив викладач-практик Національного університету «Львівська політехніка» Олег Сергеєв. Ці уроки мають на меті продемонструвати молоді, що навчання може бути цікавим, і є багато причин, щоб добре вчитись у школі, а в майбутньому – у коледжі чи університеті.

Докладніше – на сайті Львівської обласної державної адміністрації.