«ШІ + ОСВІТА + НАУКА»: професорка кафедри ММП взяла участь у літній школі підвищення кваліфікації

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Фото з Літньої школи

З 30 червня по 2 липня 2023 року професорка кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Ліана Чернобай взяла участь у першому (очному) етапі ІІ Літньої школи підвищення кваліфікації «ШІ + ОСВІТА + НАУКА», організованому Всеукраїнською громадською організацією «Інноваційний університет».

Метою програми підвищення кваліфікації визначено розвиток компетентностей фахівця, «здатного ефективно використовувати ШІ в освіті та наукових процесах, просувати інновації, розвивати нові методики і технології, а також впливати на майбутні тенденції розвитку освіти й науки».

Перший (очний) етап включав 4 модулі та відбувався у формі виступів експертів, тренінгів, індивідуальних та групових занять, спілкування у форматі «євро-кафе» на базі Західноукраїнського національного університету (м. Тернопіль). Спікерам вдалось усебічно розкрити проблематику юридичного, технічного, економічного й соціального аспектів залучення ШІ до освітнього та наукового процесів, акцентувати увагу на перевагах і загрозах його використання й надихнути слухачів школи до творчої роботи над розв’язанням актуальних для їхніх професійних сфер завдань.

Другий (заочно-дистанційний) етап з 3 липня до 20 вересня передбачає виконання індивідуальних завдань, консультації з менторами та завершальну звітну зустріч у змішаному форматі для публічного захисту розроблених слухачами школи проєктів.


Гарант освітньо-професійної програми «Міжнародна економіка»
другого (магістерського) рівня вищої освіти,
к.е.н., професор, професорка кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва
Ліана ЧЕРНОБАЙ

Реклама Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи