«Що плануєте на літо?»: думки студентів Львівської політехніки перед літніми канікулами

Анастасія Степаняк (Мозгова), тижневик «Аудиторія»
літні канікули

Марія Рибак та Ірина Супрунюк, студентки четвертого курсу Інституту архітектури:
«План № 1 – не сидіти вдома»

Хочемо відпочити, приблизно тиждень, а далі – знайти роботу за спеціальністю. Також хочемо поїхати на море, піти у гори. Ми завжди всюди разом, тож і плани маємо однакові. Окрім цього, плануємо достатньо часу приділити самовдосконаленню. Активно працюватимемо над створенням робочого портфоліо – ми дизайнери і без нього нам не влаштуватися на роботу. Також хочеться подорожувати, засмагати, знайти нові знайомства.

Софія Телефус, студентка другого курсу Інституту прикладної математики та фундаментальних наук:
«Літо – пора для вивчення мов»

Для початку хочу відпочити після сесії, походити на річку – відчути нарешті всю цю спекотну погоду, поїхати кудись за Львів. Пізніше планую трішки підтягнути свої навички в іноземних мовах, зокрема в англійській. Окрім цього, хочу здійснити свою мрію – почати вчити іспанську мову.

Софія Яремчук, студентка другого курсу магістратури Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології:
«Буду максимально відпочивати»

Кілька днів тому я захистила магістерську роботу, тож нарешті маю час на омріяний відпочинок. Планую багато читати, поїхати на море або кудись інакше, якщо на море не вдасться. Хочу відвідати максимальну кількість різних заходів, ходити в кіно під відкритим небом, гратиму з друзями у фрізбі та настільні ігри, також буду займатися своїм хобі – випічкою.

Микола Польовський, студент другого курсу Інституту інженерної механіки та транспорту:
«Продовжу подорожі Україною»

Буду працювати. Також хочеться подорожувати, для початку – Україною – приблизно четвертину я вже об’їздив, цього року хочу побувати у нових місцях. Далі вже можна їхати за кордон. Але спершу потрібно закрити сесію. Наразі оформляю документи на перенесення іспитів, оскільки їду у християнський табір як лідер. Цього разу супроводжуватиму підлітків – це дуже круто, раніше возив дітей, але це було не так цікаво.

Роман Гевал, студент четвертого курсу Інституту архітектури:
«Магістратура, робота і хобі»

Літо розпочнеться зі зміни роботи, відтепер буду працювати за спеціальністю – запрошення на роботу отримав після рецензії на мою наукову працю. Звичайно, вступатиму на магістратуру. Також планую багато часу присвятити саморозвитку, а ще займатимуся своїм хобі – ремонтом мотоциклів, маю їх аж чотири.