Серед лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року» – МІОКівець Володимир Гнатюк

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою
Володимир Гнатюк

20 травня 2023 року в Київському будинку вчених Національної академії наук України відбулася щорічна урочиста церемонія нагородження лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року» за підсумками діяльності у 2022 році.

Цьогоріч Національний університет «Львівська політехніка» від Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою на конкурсі представив науковий співробітник, доктор філософії з політичних наук Володимир Гнатюк. Він увійшов до списку 100 найкращих молодих вчених України та здобув перемогу в номінації 67 «Соціологія і політологія», отримавши символічну відзнаку – «науковий Оскар».

Також із нагоди Дня науки представники Українського союзу промисловців та підприємців нагородили почесними грамотами 10 найкращих молодих вчених, висловивши надію, що подальше сприяння талановитим дослідникам допоможе підвищити рівень наукових досягнень країни та забезпечить стійкий прогрес у різних галузях. Нагородження стало традицією, яка не тільки підкреслює значущі досягнення молодих вчених, але й мотивує їх до подальших наукових здобутків та інновацій. За вагомий особистий внесок у вітчизняну науку, соціально-економічний розвиток України, сумлінну працю та високий професіоналізм був нагороджений і Володимир Гнатюк.

Присутні гості одержали цінні нагороди та подарунки. Окрасою церемонії став виступ Заслуженого артиста України, засновника і лідера гурту «Хорея Козацька», а зараз – воїна Збройних сил України Тараса Компаніченка.

Володимир Гнатюк Володимир Гнатюк