Schmalgauzen у Політехніці: в Університеті відбулася благодійна зустріч із популярним гуртом

Михайло Журбик, Софія Рибальченко, Софія Побіленська, студенти кафедри ЖЗМК
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

Улюбленці молоді, квитки на концерти яких розкуповують в перші дні, ті, чиє виконання неможливо сплутати ні з чим. Рядки з пісні «Я люблю тебе, Джесіка» наспівували подумки всі, хто був на благодійному концерті в нашій Alma Matter.

20 березня в першому корпусі Національного університету «Львівська політехніка» відбулася благодійна зустріч з гуртом Schmalgauzen. Сам гурт працює у жанрі пісенного мистецтва, в якому поєднуються театральні вистави і драматургія. Фактично, це синтез музики й акторської майстерності в гармонійному співвідношенні, адже учасники бенду свого часу були студентами Університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого. Зі слів соліста, Влада Михальчука, вони були звичайними акторами, які на першому курсі отримали завдання придумати й заспівати пісню, – стати музикантами вони і не мріяли.

Зал зустрічав і проводжав хлопців бурхливими оваціями, було дуже приємно поспілкуватися зі своїми кумирами наживо. Сам концерт пройшов у теплому колі спілкування, хлопці охоче відповідали на запитання із залу і приємним бонусом зіграли кілька своїх хітів, що супроводжувалися неймовірними оваціями глядачів.

Фан-зустріч відвідало кількасот прихильників їхньої творчості, ціною входу був вільний донат на Збройні сили України. Щоб заохотити студентів до благодійності, організували розіграші двох призів. Брати участь могли всі охочі, які поповнили банку на суму від 100 гривень. Цей захід мав на меті зібрати кошти на FPV-дрони та комплектуючі до них для військових ЗСУ.

Банка й досі залишається відкритою, тож всіх охочих закликаємо долучатися до цього збору!

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці