Сайт ЗНО-ОНЛАЙН допоможе майбутнім абітурієнтам ефективно підготуватися до тестування

За матеріалами порталу Освіта.ua
Заставка до матеріалу

Сайт ЗНО-ОНЛАЙН пропонує майбутнім вступникам, які планують складати національний мультипредметний тест, скористатися новим сервісом з підготовки до мультитесту. За його допомогою майбутні абітурієнти матимуть можливість ефективно підготуватися до тестування й показати найкращий результат під час вступної кампанії.

На сервісі подано сім тренувальних варіантів, які складено відповідно до вимог цьогорічного мультитесту. Вступники можуть щоденно тренуватися, опрацьовуючи відповідні блоки мультитесту з української мови, математики та історії України.

Спосіб виконання тестових завдань на сайті максимально наближений до справжніх умов тестування, а форма надання відповідей аналогічна до форми в реальних тестах, що покращує адаптацію до виконання завдань.

Після виконання тренувальних тестів онлайн учасники зможуть ознайомитися з правильними відповідями та опрацьовувати коментарі з поясненнями тих завдань, які виявилися проблемними для виконання. Також у підсумку виконання кожного блоку мультитесту автоматично буде визначено тестовий і рейтинговий бал виконавця завдань.

Щоденне вдумливе виконання принаймні 10 тестових завдань із запропонованих тренувальних варіантів сприятиме ґрунтовній підготовці до мультитесту й гарантуватиме успішне складання важливого іспиту і безпроблемний вступ до омріяного вишу.

Перейти до тренування