Розпочато прийом заявок на Всеукраїнський конкурс творчих проєктів «Код Нації»

Анна Зіганшина, Центр комунікацій
кож нації

До уваги політехніків: оголошено прийом заявок на Всеукраїнський конкурс творчих проєктів «Код Нації», який відбудеться з нагоди 33-ї річниці Незалежності України. Про це повідомляє організатор — Національний фестиваль «Код Нації». 

Мета конкурсу — створити різноманітні творчі проєкти, спрямовані на поширення та розвиток культурних, освітніх, духовних і патріотичних цінностей у сучасному українському суспільстві. 

У конкурсі можуть взяти участь усі охочі. Для цього потрібно подати свої творчі проєкти у восьми номінаціях на вибір: образотворчі роботи, відеороботи, есе на тему «Погляд у майбутнє України: світле чи затьмарене», жартівливі, фотографічні, музичні, хореографічні й декоративно-ужиткові праці.

Подати заявку на участь у конкурсі можна до 18 серпня. Оцінювання творчих проєктів триватиме до 20 серпня. Переможців оголосять 23 серпня на офіційних сторінках фестивалю в соцмережах. 

Також від 1 до 31 серпня можна взяти участь у тестуванні на перевірку знання історії незалежної України. Реєстрація — до 20 серпня. Одразу після складання тесту учасники отримають сертифікат знавця історії незалежної України.

Докладніше про умови участі на сайті конкурсу.

 

За матеріалами офіційного порталу Києва