Завершується прийом електронних заяв на перепоселення в гуртожитки Студмістечка на 2023–2024 навчальний рік

Студмістечко Львівської політехніки
Гуртожиток Львівської політехніки

Всі студенти – мешканці гуртожитків студмістечка, які бажають перепоселитися на новий 2023–2024 навчальний рік (зокрема, які зараховуються на ІІ курс магістратури), повинні надіслати заяву на перепоселення (продовження проживання у своїй кімнаті) в електронному вигляді.

Електронну заяву заповнюють студенти-мешканці гуртожитків в особистому кабінеті студента https://student2023.lpnu.ua/ у розділі «Гуртожитки» (логін та пароль – як у Віртуальному навчальному середовищі). Після цього інформацію буде опрацьовано студмістечком та інститутами.

Нагадуємо, в Університеті діє система рейтингового поселення. Рішення щодо поселення студентів (зокрема ІІ курсу магістратури) прийматимуть відповідні інститути.

У випадку неподання електронної заяви щодо продовження проживання студента не буде включено у список на поселення на новий 2023–2024 навчальний рік.

Звертаємо увагу, що електронні заяви на перепоселення прийматимуть від мешканців, тобто студентів, які проживають в гуртожитку (оформлені до 30 червня 2023 року включно).

Прийматимуть електронні заяви до 30 червня 2023 року включно, тому не зволікайте, щоб не втратити своє місце в гуртожитку студмістечка.

Студенти, які хочуть уперше чи повторно поселитися в гуртожиток, повинні звернутися в деканати своїх інститутів.