Завершується прийом електронних заяв на перепоселення в гуртожитки студмістечка на 2022–2023 навчальний рік

Студмістечко Львівської політехніки
Студентське містечко

Студенти мешканці гуртожитків студмістечка, які бажають перепоселитися на новий 2022–2023 навчальний рік (зокрема ті, які зараховуються на ІІ курс магістратури), повинні надіслати заяву на перепоселення (продовження проживання) в електронному вигляді.

Електронну заяву студенти-мешканці гуртожитків заповнюють в особистому кабінеті студента в розділі «Гуртожитки» (логін і пароль – як у Віртуальному навчальному середовищі). Після цього інформацію буде опрацьовано студмістечком та інститутами. Нагадуємо, в Університеті діє система рейтингового поселення. Рішення щодо поселення студентів (зокрема ІІ курсу магістратури) прийматимуть відповідні інститути.

У випадку неподання електронної заяви щодо продовження проживання студента не буде включено у список на поселення на новий 2022–2023 навчальний рік.

Звертаємо увагу, що електронні заяви на перепоселення прийматимуть від мешканців, тобто студентів, які проживають у гуртожитку (оформлені до 30 червня 2022 року включно).

Прийматимуть електронні заяви до 30 червня 2022 року включно, тому не зволікайте, щоб не втратити місце в гуртожитку студмістечка.

Студенти, які хочуть уперше чи повторно поселитися в гуртожиток, повинні звернутися в деканати своїх інститутів.