Розпочато прийом документів на конкурс науково-технічних розробок за державним замовленням на 2022–2023 роки

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Заставка до матеріалу

Міністерство освіти і науки України оголошує конкурсний відбір науково-технічних (експериментальних) розробок за державним замовленням, виконання яких розпочнеться у 2022 році за рахунок коштів державного бюджету. Відповідний наказ оприлюднено на сайті МОН.

Конкурс проводиться для формування пропозицій щодо державного замовлення на науково-технічні (експериментальні) розробки та науково технічну продукцію. У Конкурсі можуть взяти участь підприємства, установи й організації незалежно від форм власності, що мають працівників відповідної кваліфікації, обладнання та матеріально-технічну базу.

Конкурсний відбір науково-технічних розробок здійснюється за результатами наукової і науково-технічної експертизи за такими критеріями:

  • спрямованість на отримання науково-технічного (прикладного) результату, доведеного до стадії практичного використання;
  • відповідність запланованого науково-технічного (прикладного) результату пріоритетним державним потребам для забезпечення розвитку економіки, суспільства, зміцнення національної безпеки на основі використання наукових та науково-технічних досягнень, зокрема через розроблення технологій подвійного призначення.

Науково-технічні розробки подають у формі заявки на участь у конкурсі, яку заповнює учасник.

Прийом документів триватиме до 25 листопада 2021 року включно.

Докладніше – на сайті Міністерства освіти і науки України.