Розпочато приймання заявок на участь у проєкті «Інноваційний університет та лідерство»

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Заставка до матеріалу

Міжнародний благодійний фонд «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики» та Спілка ректорів вищих навчальних закладів України запрошують представників академічних спільнот закладів вищої освіти взяти участь у проєкті «Інноваційний університет та лідерство. Фаза VI: Моделі академічної автономії та університет в системі освіти впродовж життя».

Мета проєкту – підготувати академічних лідерів, які мають бажання та здатні сприяти впровадженню в українську вищу школу сучасних моделей академічної автономії, що орієнтовані на вивчення польського досвіду побудови програм розвитку університетів у системі life long leaning. Також передбачено тренінгове навчання в Україні та Польщі, підготування й реалізація відповідних індивідуальних мікропроєктів.

Заявки на участь у проєкті приймають до 20 липня 2022 року на електронну адресу ifepr2022@gmail.com.

Проєкт відбувається з 2014 року за підтримки Міністерства освіти і науки Республіки Польща, Міністерства освіти і науки України та під почесним патронатом Фундації польських ректорів – Інституту суспільства знань.

Співорганізаторами проєкту є Варшавський університет, Ягелонський університет, Фундація «Artes Liberales», Міжнародний благодійний Фонд «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики», Спілка ректорів вищих навчальних закладів України.

З детальною інформацією та умовами участі в проєкті можна ознайомитися на сайті Міжнародного фонду досліджень освітньої політики.