Розпочато приймання заявок на участь у програмі літнього стажування студентів ІХХТ в США USURE-19

ІХХТ Львівської політехніки
Державний університет Північної Дакоти

Національний університет «Львівська політехніка» і Державний університет Північної Дакоти відповідно до Меморандуму порозуміння та спільної мети сприяти співпраці між Україною і Сполученими Штатами Америки розробили програму літнього науково-дослідного стажування студентів Львівської політехніки в США – Summer Undergraduate Research Experience in USA (USURE). І ось знову розпочато приймання заявок на участь у ній.

Упродовж літа 2020 року кафедра покрить і полімерних матеріалів Державного університету Північної Дакоти надає можливості для науково-дослідного стажування (10 тижнів) для студентів третього курсу і магістрантів Інституту хімії та хімічних технологій, які навчаються за спеціальностями «Хімічні технології та інженерія», «Біотехнології та біоінженерія», «Харчові технології» або «Фармація, промислова фармація», а також аспірантів першого і другого року навчання за спеціальностями «Хімія високомолекулярних сполук», «Органічна хімія» і спорідненими.

Стажистам з ІХХТ буде запропоновано науково-дослідні проєкти в таких галузях:

  1. Синтез полімерів на основі біологічної сировини
  2. Синтез полімерів спеціального призначення
  3. Покриття для захисту від корозії
  4. Полімери з покращеною стійкістю до старіння
  5. Полімери біомедичного призначення
  6. Комп’ютерні полімерні матеріали

Можливості для стажування доступні впродовж будь-яких 10 тижнів у період з 11 травня до 14 серпня 2020 року. Студенти й аспіранти одержуватимуть стипендію.

Крайній термін подання заявок – 1 січня 2020 року.