Розпочато приймання заявок для участі у конкурсі Fulbright Foreign Language Teaching Assistant Program 2023–2024

Fulbright Ukraine
Заставка до матеріалу

Програма імені Фулбрайта з приємністю повідомляє, що розпочато приймання заявок для участі у конкурсі Fulbright Foreign Language Teaching Assistant Program 2023–2024.

FLTA Program – стажування з викладання української мови (асистенція американським викладачам) в університетах/коледжах США тривалістю дев’ять місяців. У конкурсі можуть брати участь викладачі-початківці та молоді фахівці віком до 30 років, які спеціалізуються з лінгвістики, української літератури, перекладацьких студій, комунікацій, журналістики, американських студій, викладання англійської мови. Кандидати повинні мати диплом магістра або бакалавра на час призначення стипендії (липень 2023 року).

Це програма для енергійних освітян-початківців, зрілих у судженнях, надійних, із належним рівнем професійності; спроможних успішно виконувати функції й викладача, й асистента; легко вживатися в студентську атмосферу з проживанням у гуртожитках включно, рівно ж як і гідно входити в коло викладачів та співробітників гостьової інституції.

Крайній термін подання документів – 1 червня 2022 року.

Докладніше – на сайті Програми імені Фулбрайта в Україні