Розпочато конкурс стартап-проєктів за підтримки Львівської обласної військової адміністрації

Науково-дослідна частина Львівської політехніки
Заставка до конкурсу

28 червня 2023 року стартував конкурс стартап-проєктів за підтримки Львівської обласної військової адміністрації. Конкурс оголошено в межах реалізації Програми сприяння інноваційному та науково-технологічному розвитку у Львівській області на 2021–2025 роки. Подані на Конкурс стартап-проєкти мають відповідати тематичному напряму «Військове та/або подвійне призначення».

Конкурсний відбір триватиме на постійній основі за наявності фінансового ресурсу.

Обов’язковою умовою участі стартап-проєкту у конкурсному відборі є залучення коштів співфінансування на його реалізацію через краудфандингову платформу StartEra.

Автор стартап-проєкту реєструє його на платформі «Стартера» і після того, як проєкт набрав 10% від вартості співфінансування, подає пакет документів до департаменту економічної політики ЛОВА для участі у конкурсному відборі.

У конкурсі можуть взяти участь: суб’єкти мікро- та малого підприємництва, підприємства, установи, організації державної та комунальної форм власності, фізичні особи-підприємці, які перебувають на різних системах оподаткування, зареєстровані у Львівської області.

Умови співфінансування:

  • не більше 300 тисяч гривень – сума співфінансування одного проєкту;
  • не більше 50% – кошти обласного бюджету;
  • не менше 50% – кошти учасника.

Докладніше про конкурс