Розпочалася нова серія вебінарів про можливості платформи Web of Science від компанії Clarivate Analytics

НТБ Львівської політехніки
 серія вебінарів про можливості Web of Science

Науково-технічна бібліотека Національного університету «Львівська політехніка» запрошує взяти участь у першій у 2018 році серії вебінарів про можливості ресурсів та інструментів на платформі Web of Science для наукової діяльності.

Для участі необхідна попередня реєстрація, після якої на зазначену електронну скриньку прийде лист із посиланням, за яким необхідно перейти за 5–10 хвилин до початку.

  • 31 січня 2018, 14:00
    Тема: Підбір та аналіз наукових видань для публікації власних досліджень. На що звернути увагу під час написання статті.
    Тези: Як підібрати видання для публікації? Про що говорить імпакт-фактор, квартиль та інші показники в Journal Citation Reports. Скільки коштує публікація? Чи можна опублікуватися в міжнародному виданні безкоштовно? Як оформити перелік літератури? Хто створює хижацькі видання і як не стати їхньої жертвою. Як перевірити, куди мене запросили публікуватися?
    Реєстрація
  • 1 лютого 2018, 14:00
    Тема: Зберігання та презентація наукового доробку вченого, лабораторії, установи.
    Тези: Складнощі у пошуку й аналізі здобутків науковця та установи. Авторські профілі ResearcherID та ORCID, чому вони мають бути в актуальному стані, що показують колегам і як заповнити їх без проблем. Профіль організації в Web of Sciencе. Як створити звіт за публікаціями свого відділу.
    Реєстрація

Вебінари безкоштовні. Видання сертифікатів не передбачено.

Нагадуємо, що відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 19.09.2017 р. № 1286 з 1 листопада 2017 року до 31 жовтня 2018 року користувачам бібліотеки надано доступ до бази даних Scopus.

Доступ можливий в електронному і гібридному читальних залах студентської бібліотеки (вул. Митрополита Андрея, 3, IV поверх, кімнати 404 і 405) або з будь-якого комп’ютера локальної мережі Національного університету «Львівська політехніка».