Корпорація РОШЕН визначила переможців конкурсу серед студентів Інституту хімії та хімічних технологій

Портал можливостей
стипендії Рошен

Підбили підсумки конкурсу на здобуття індивідуальних стипендій від Корпорації РОШЕН для студентів Інституту хімії та хімічних технологій, який відбувався впродовж січня-лютого 2020 року. Загалом у Програмі «Заохочення студентів» у межах проєкту «До вершин з РОШЕН» взяли участь 100 здобувачів вищої освіти. Головна мета конкурсу ― відібрати найкращих студентів для призначення індивідуальних стипендій.

Ціль Програми ― створити додаткові умови для здобуття знань в університеті ― через отримання індивідуальних стипендій.

Найактивнішими учасниками конкурсу були студенти спеціальностей Хімічні технології та інженерія (34%), Харчові технології (34%). Найбільший відсоток учасників конкурсу на здобуття стипендій спостерігається на магістерському рівні підготовки.

Під час оцінювання враховували академічну успішність та наукову результативність.

Представники Корпорації РОШЕН, за пропозицією ІХХТ, визначили 30 переможців конкурсу, що становить приблизно 30% найкращих учасників конкурсу кожного курсу навчання. 13 із 30 переможців (43%) навчаються на спеціальності «Хімічні технології та інженерія», 7 із 30 (23%) ― «Біотехнології та біоінженерія», по 5 учасників (по 17%) ― на інших спеціальностях.

Найвищий середній бал за академічною успішністю продемонстрували переможці конкурсу зі спеціальності «Фармація, промислова фармація» IV року навчання бакалаврського рівня підготовки, за науковими показниками ― переможці конкурсу зі спеціальності «Хімічні технології та інженерія» II року навчання магістерського рівня підготовки.

 

підсумки конкурсу на здобуття індивідуальних стипендій від Корпорації РОШЕН підсумки конкурсу на здобуття індивідуальних стипендій від Корпорації РОШЕН підсумки конкурсу на здобуття індивідуальних стипендій від Корпорації РОШЕН