Роботодавці оцінили якість підготовки фахівців у ІТ коледжі Львівської політехніки

Фаховий коледж інформаційних технологій Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Опитування роботодавців щодо оцінювання якості підготовки фахівців у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховий коледж інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка» було здійснено відповідно до Положення про Раду із забезпечення якості освітньої діяльності та якості фахової передвищої та вищої освіти закладу освіти.

Опитування проводили на підприємствах (організаціях/установах), де здобувачі освіти проходять виробничу, технологічну, а згодом і переддипломну практики за освітньо-професійною програмою «Комп’ютерні науки», зокрема це – ТзОВ «Телком», ТзОВ «Астра-Львів», ПП НВПП «Спаринг-Віст-Центр», Західноукраїнським Центром «Медсервіс», ПП «Системи резервного електроживлення «Посейдон» тощо.

У своїх коментарях та побажаннях опитані представники підприємств (установ/організацій) відзначили, що базовий рівень підготовки фахових молодших бакалаврів за освітньо-професійною програмою «Комп’ютерні науки» – добрий, однак пропонують більше уваги приділяти формуванню у випускників практичних навиків у напрямі прикладного системного програмування, ремонту комп’ютерної та оргтехніки тощо.

Опитування дає можливість відповісти на запитання щодо якості підготовки фахівців, які працюють чи працювали в певній організації. Такий зворотній зв’язок дасть змогу максимально підготувати випускників ІТ коледжу Львівської політехніки до потреб ринку, а висловлені працедавцями пропозицій будуть враховані під час розробки та перегляду освітньо-професійних програм загалом.

Змістовний аналіз результатів анкетування – на сайті Фахового коледжу інформаційних технологій.