Робота працівників Університету претендує на Премію Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим

За матеріалами газети «Голос України»
Герб Львівської політехніки

Комітет Верховної Ради України з питань науки і освіти інформує, що відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про Премію Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок» № 775-V від 16 березня 2007 року до комітету для участі у конкурсі на присудження Премій Верховної Ради України за 2017 рік надійшло 55 робіт.

Серед них – дослідження «Наукові аспекти синтезу та хімічної модифікації нових циклічних та аліциклічних гетеросистем на основі 1,4-хіонів, хіноксалінів та 1,3,5-триазинів. Пошуки практичного використання у біологічних дослідженнях іn sіlіco та іn vіtro».

Претенденти:

  • Половкович Святослав Володимирович – кандидатах хімічних наук, докторант Національного університету «Львівська політехніка»,
  • Монька Наталя Ярославівна – кандидат хімічних наук, науковий співробітник Національного університету «Львівська політехніка»,
  • Кархут Андрій Ігорович – асистент Національного університету «Львівська політехніка».

Рецензії, відгуки та зауваження до робіт можна надсилати до 15 вересня 2017 року до Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти за адресою: 01008, м. Київ-8, вул. М. Грушевського, 5.