Результати студентів кафедри теоретичної та практичної психології на ІІ етапі 79-ї СНТК

Кафедра теоретичної та практичної психології Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

8 листопада відбувся ІІ тур 79-ї Студентської наукової конференції в Інституті права, психології та інноваційної освіти. Цього року п’ятеро студентів кафедри теоретичної та практичної психології змагалися за призові місця на рівні Інституту.

За результатами ІІ туру наші студенти отримали такі місця :

  • І місце – Ольга Зінченко із темою «Зв’язок емоційного інтелекту та процесу адаптації до пандемії COVID-19 серед медиків», науковий керівник – Анастасія Бойко;
  • ІІІ місце – Дар’я Шестопалова із темою «Розуміння модифікації тіла у вигляді татуювання та пірсингу через призму психоаналізу», науковий керівник – Володимир Полегонький.

Також у десятку кращих увійшли:

  • IV місце – Софія Гупало із темою «Особливості сприйняття політичної пропаганди», науковий керівник – Ольга Свідерська;
  • V місце – Вікторія Демид із темою «Психологічні чинники ресурсності студентської молоді під час дистанційного навчання», науковий керівник – Ольга Свідерська;
  • VII місце – Ірина Дмитерчук із доповіддю «Емоційне навантаження сугестивності студентської молоді у сприйнятті фейків», науковий керівник – Ольга Свідерська.

Вітаємо переможців та учасників олімпіади з отриманими відзнаками, дякуємо за те, що гідно і професійно презентуєте свої особисті та кафедральні здобутки!

Успіхів переможниці на ІІІ етапі – загальноуніверситетського рівня, а також натхнення на продовження наукових пошуків для студентства!