Ректор Львівської політехніки Юрій Бобало привітав керівників структурних підрозділів Університету із Великоднем

Прес-служба Львівської політехніки
на зустрічі ректора з керівниками інститутів перед Великоднем

Напередодні Великодніх свят ректор Національного університету «Львівська політехніка» Юрій Бобало зустрівся із керівниками навчально-наукових інститутів та інших структурних підрозділів і тепло привітав їх із Воскресінням Христовим.

Виступаючи з короткою промовою, він наголосив, що це світле свято приносить кожній людині духовне оновлення, радість і нові надії та сподівання. Воно спонукає кожного з нас по-новому побачити й відчути себе у світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків. А ще – бути добрішими, милосерднішими, терплячішими один до одного.

– Всі наші подальші успіхи, – сказав ректор, – залежать від нашої згуртованості, від того, як ми зміцнюватимемо нашу спільну політехнічну родину.

Очільник Університету побажав львівським політехнікам та їхнім родинам щастя, здоров’я, любові, непохитної віри в кращий завтрашній день та вручив пасочки. Він оприлюднив список привітальних Великодніх послань, котрі напередодніі надійшли на адресу Львівської політехніки від керівників органів влади, установ та організацій, церковних ієрархів.

на зустрічі ректора з керівниками інститутів перед Великоднем на зустрічі ректора з керівниками інститутів перед Великоднем на зустрічі ректора з керівниками інститутів перед Великоднем на зустрічі ректора з керівниками інститутів перед Великоднем на зустрічі ректора з керівниками інститутів перед Великоднем на зустрічі ректора з керівниками інститутів перед Великоднем на зустрічі ректора з керівниками інститутів перед Великоднем на зустрічі ректора з керівниками інститутів перед Великоднем на зустрічі ректора з керівниками інститутів перед Великоднем