Ректор Львівської політехніки подякував ректорові Економічного Університету в Кракові за підтримку і допомогу

Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

Ректор Національного університету «Львівська політехніка» Юрій Бобало та проректорка з науково-педагогічної роботи і міжнародних зв’язків Наталія Чухрай зустрілися з ректором Економічного Університету в Кракові Станіславом Мазуром та його заступницею Катажиною Баран.

Професор Станіслав Мазур із перших днів повномасштабної війни різносторонньо підтримує політехніків, а також допомагає пораненим українським воїнам. До волонтерства ректор Економічного Університету в Кракові залучає також студентську молодь.

І цього разу польські друзі привезли до Львівської політехніки два потужні генератори, кошти на які збирала університетська спільнота.

Юрій Ярославович вручив подячну грамоту, в якій ідеться:

«В єдності – сила!» Дякуємо за Вашу підтримку і допомогу, за те, що в такий надзвичайно складний час для України Ви – поруч! Разом – переможемо!»

Завдяки такій допомозі студенти Львівської політехніки матимуть змогу продовжувати навчання навіть у випадках відсутності електроенергії.

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці